Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu
Your are here: > Home >

Egészségnap

Egészség a természet erejével

Természetes gyógymódok, ősi keleti orvoslás, fitoterápia, gyógynövények, aktualitások és még sok minden….
Egészségnap a Calendula Ayurvedikus és Orvosi Klinika és a Calendula Pharma gyógynövénylabor szervezésében

Heyszín: Pécs, Expo Center
Időpont: 2020.09.05. 13 - 18h
Belépőjegy árak: felnőttek részére 1000 Ft, diákok, nyugdíjasok számára 500 Ft, 6 éves kor alatt a belépés ingyenes

Ismeretterjesztő előadások

Tények és tévhitek az immunitásról… Hogy működik az immunrendszer és hogy befolyásolható a működése? Immunerősítés vs. immunmodulálás. Mikor kell erősíteni és milyen mértékig? A stressz hatása szervezetünk működésére.

Mit tudtak a nagy keleti gyógyítók? Van-e aktualitása az ősi bölcsességnek? Modern nyugati orvoslás vs. ősi természetes gyógymódok. Működhet-e együtt a kettő?

Mi az a Panchakarma? A sejtszintű tisztítás sokrétű hatásai a leggyakoribb betegségek, panaszok tükrében.

Fitoterápia vs. gyógynövényes készítmények. Hasznos tanácsok, útmutató az eligazodáshoz az étrend-kiegészítők kínálatában. Milyen hatást várhatunk egy gyógyteától, egy kapszulától, tabblettától, vagy cseppektől? Feldolgozási, gyártási folyamatok, kulisszatitkok.

Előadók

Dr. Bihary Pál általános orvosként diplomázott az Ungvári Nemzeti Egyetemen 1997-ben. Szakmai gyakorlata alatt belgyógyászatot és családorvoslást tanult. 2002-ben háziorvosként dolgozott az Egyesült Államokban. A rezidensi éveket követően 1998 és 2012 között az Ungvári Nemzeti Egyetem Posztgraduális Karának munkatársa volt. Dr. Bihary 12 tudományos cikk szerzője, a kínai orvoslás, akupunktúrás és biorezonanciás eljárások szakértője. Dr. Bihary a Calendula klinikán többek között stresszkezelő konzultációkat tart, illetve akupunktúrás és moxaterápiás kezeléseket végez. «Valójában minden energia. Épp ezért nagyon tudatosan kell gondolkodni, hiszen maga a gondolat is anyag. »

Bede Pálma természetgyógyász, fitoterapeuta, a Calendula Ayurvedikus Klinika budapesti ambulanciájának vezetője. a Calendula klinika egyik alapító munkatársa. Több mint 28 éves egészségügyi tapasztalattal, ayurvédikus Panchakarma terapeutaként személyre szabott, fitoterápiás, ayurvédikus kezelési tervvel, mozgásterápiás, életviteli és diétás tanácsokkal látja el a hozzá forduló betegeket. 

Jógaóra Ajith Rajan-nal

Ajith Rajan 2008-ban érkezett Európába, s azóta a Calendula Ayurvedikus és Orvosi Klinika munkatársaként jógaórákat tart és ayurvédikus kezeléseket végez. A dél-indiai Kerala tartományban végezte tanulmányait, s az ottani helyi kórházakban szerezte gyakorlatát. Az Ayurvéda számára nem csupán filozófia, hanem életmód, amely gyermekkora óta mindennapjainak szerves része. Jógaóráit a közvetlen hangulat mellett az jellemzi, hogy elsősorban a mélyizmokkal történő munkára koncentrál, ahol minden egyes ászana egy-egy külön terápiával ér fel.

Ingyenes testtípus meghatározás, Dosha teszt és pulzusdiagnosztika

Az indiai származású ayurvedikus orvos, dr. Krisnapriya-nál dosha teszt kitöltésére és egy rövid vizsgálatra van lehetőség, mely alapján a doktornő meghatározza az Ön elsődleges és másodlagos testtípusát. Ezután megkínáljuk Önt egy az Ön testtípusa számára ajánlott gyógyteával. Valamint kap egy hasznos étkezési és életmód útmutatót az Ön testtípusára szabottan.
Dr. Krisnapriya K. 2019-augusztusában csatlakozott a CALENDULA Klinika orvosainak teamjéhez. A Karnataka Orvostudományi Egyetem Rajiv Gandi orvosi fakultásán tanult. Az „Ayurvédikus orvoslás és sebészet” hat éves tanulmányainak befejezése után három évet orvosként dolgozott Kerala állam ayurvédikus wellness centrumában. Tökéletesen ismeri a pulzus-diagnosztika, a meditáció és a jóga technikáját.

Gyógytea és gyógynövény szirup kóstoló

Legyen vendégünk egy csésze finom gyógyteára, vagy dzsulábra. Tudjon meg többet a Calendula Pharma gyógynövény laborjában keleti receptek alapján készülő gyógynövény szirupokról! 

Termékkiállítás és –vásár

A rendezvény ideje alatt megismerkedhet a magyar Calendula Pharma gyógynövénylabor alapanyagaival és készítményeivel. Betekinthet a kulisszák mögé, kérdezhet munkatársainktól, tanácsokat kaphat. Készítményeink a rendezvény ideje alatt 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Orvosi konzultáció lehetőség - mini magánrendelés

A rendezvény ideje alatt lehetőség van privát orvosi konzultációra a Calendula Klinika orvosával, szakembereivel. A kb. 20 perces konzultáció díja: 4 500 Ft.  

Calendula Partner Program infopont

Tájékoztatás és regisztráció az intézményünkkel együttműködni szándékozó egészségügyi szakemberek, természetgyógyászok, terapeuták részére


Regisztrációhoz kattintson ide!
A rendezvényen az egészségügyi óvintézkedések maximális betartására törekszünk. 
*Szervező a programváltoztatás jogát fenntartja.

 

Search