Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu

Férfi libidó energiapotenciál csomag

Price:
62.96€
50.36€
Discount: 20%
Sale duration:
14/10/2021 - 31/10/2021
A férfi erő, önbizalom és energiapotenciál támogatására!
Average Rating: Not Rated
Manufacturer: Calendula Pharma Co. Kft.
Availability: In stock
Loyalty points available to receive: 185
Discount counter
Qty:db

Description

Kellemes közérzet, optimális mentális és fizikai teljesítőképesség, egészséges libidó, és kiegyensúlyozott hormonrendszer. Ezt a mindennapok kihívásai miatt és az életkor előrehaladtával ezt fenntartani nem mindig könnyű. A férfi erő, önbizalom és energiapotenciál támogatására ajánljuk  BEOPTIMIST & BRAINTONIQ & VULCANPLUS hármas gyógynövény kombinációnkat.

A BEOPTIMIST fitoformula - a stressz, a krónikus fáradtság és a hangulatingadozás tüneteinek leküzdésére. Értékes növényi összetevőinek köszönhetően túlhajszoltság esetén segít normalizálni a központi idegrendszer működését.

A normális emberi életvitelhez jó memória, optimális figyelmi szint, az agy kognitív funkcióinak hatékonysága, valamint aktív mentális és fizikai munkavégző képesség szükséges. Ennek támogatására hivatott a 100% természetes BRAINTONIQ fitoformula 12 értékes gyógynövény összetevővel!

VULCANPLUS gyógynövény komplexum számos módon hozzájárul a férfi reproduktív rendszer és hormonrendszer egészségéhez,  az életkorral járó egyéb változások kellemetlen tüneteinek enyhítéséhez. Erősíti a libidót, a férfi energiákat, afrodiziákum.

A csomag tartalma: 

1 doboz BEOPTIMIST 180db
1 doboz BRAINTONIQ 180db
1 doboz VULCANPLUS 84db

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!

Search