Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu

Fizikai és lelki értelemben is meg kell erősítenünk a testünket, hogy megvédjük magunkat a betegségektől. Ehhez azonban nem mindig elég az egészséges étkezés, a rendszeres testmozgás és a napi rutin követése. De akkor mit tehetünk még? 


Szervezetünk védelme a betegségek megelőzésének kulcsa. Az ellenállóképességet a stressz, a helytelen táplálkozás, az alváshiány és a káros szenvedélyek rontják, ezért is olyan fontos, hogy erősítsük az immunrendszerünket. Erről azoknak sem kell lemondaniuk, akik nem akarnak gyógyszereket, vagy mesterséges adalékanyagokat tartalmazó készítményeket, multivitaminokat szedni.
 

Nézzük, mit javasol a test védelmének erősítésére a tradicionális indiai orvoslás:

  • Rasayana – a test megújulása. Ennek eredményeként fizikai és mentális értelemben is megszabadulunk a betegségektől. A gyakorlatban ez különleges étrendet és speciális készítmények fogyasztását jelenti. 
  • Vyayama – jóga gyakorlatok. A minden napi jóga 50 százalékkal javítja az emésztést, a sejtek anyagcseréjét és ezzel növeli az immunitást.
  • Satmya – „alkalmasság”. Jótékony hatású anyagok bevitele, a káros anyagok mellőzése. Bizonyos gyógynövények, ételek, megfelelően kiválasztott biológiailag aktív étrend-kiegészítők erősítik az immunrendszert. 

A Calendula Pharma Co. egyik legnépszerűbb és  legalapvetőbb terméke az immunrendszer erősítésére fejlesztett Immunforce kapszula. Ez gyermekek és  felnőttek részére egyaránt ajánlott készítmény a stresszfaktorok elleni védekezésre, különböző megbetegedések, vírusfertőzések megelőzésére. A készítmény 12 olyan gyógynövény hatóanyagait egyesíti, amelyek stimulálják az immunrendszert. Az Immunforce antibakteriális, antivirális, antioxidáns és immunvédő tulajdonságokkal rendelkező gyógynövény komponensei között megtalálható a Magyarországon is ismert édesgyökér, a kurkuma és a ginzeng, de az ősi indiai gyógyászatban nélkülözhetetlennek számító ajurvédikus triphala, (melynek jótékony tulajdonságai közül többet már a nyugati orvoslásban is elismernek), a kiugróan magas C-vitamin-tartalmú és gyulladáscsökkentő indiai egres (amla), a tintadió (haritaki), amelyet bakteriális fertőzésekre, valamint szív- és keringési betegségekre ajánlanak, illetve az ajurvédában tisztító hatásáról ismert bibhitaki (ennek a diószerű termést hozó fának nincs magyar elnevezése). ImmunForce készítményünk megtalálható webshopunkban 84 db-os és 180 db-os kiszerelésben. 

 

Labels attached to the content: Immunerősítés Immunforce

Search